Monique exclusief verkrijgbaar bij Rosa Plaza

Met trots presenteren wij deze nieuwe grootbloemige roos. Het soort Monique heeft een prachtige kleurstelling met een groene witte buitenkant en een felle kleur roze van binnen. Naarmate de roos openbloeit wordt de roze kleur steeds intenser. Een prachtige roos om in een mooie bos weg te geven, maar ook zeer geschikt voor luxe boeketten. De roos is veredeld door Kordes Roses en wij hebben deze roos in een vroeg stadium geselecteerd uit hun selecties. Na twee jaar uitvoerig testen zijn wij overtuigd dat de roos alle eigenschappen heeft die wij zoeken en om vernoemd te worden naar zus/dochter Monique Ammerlaan. Zowel de groei en transport eigenschappen zijn uitstekend. De rozen zijn vrijwel doornloos. Maar het allerbelangrijkste is dat de roos minimaal twee weken blijft staan op de vaas en prachtig openbloeit.

Facts
Knopgrootte:    Grootbloemig
Veredelaar:       Kordes Roses
Kleur:                 Groen witte buitenkant met fel roze kern, naarmate de roos open bloeit wordt de roze kleur steeds intenser.
Vaasleven:         minimaal 14 dagen

Introductie
Inmiddels is roos Monique grootschalig aangeplant op onze kwekerij in Ziway, Ethiopië en komt de productie goed op gang. Onze planning is om Monique te introduceren op de klokken Royal Flora Holland in de week van de Trade Fair Aalsmeer 8, 9, 10 november 2017. Uiteraard is de roos altijd de bezichtigen in onze uitbloeiruimte in onze box op Flora Holland Aalsmeer en zal Monique te bewonderen zijn in onze stand tijdens de Trade Fair Aalsmeer.

 

Monique is exclusief verkrijgbaar bij Rosa Plaza!

« Terug naar overzicht